Paul Roijmans Bronzen Sculpturen

MODELTUIN BERGEIJK

Het betreft momenteel een model- cq. voorbeeldtuin, welke open is na het maken van een (telefonische/mail) afspraak.

Door in het voorjaar van 2021 een prachtige beeldentuin te creëeren welke gelegen is aan de Buchtdwarsstraat tegenover speeltuin de Bucht in Bergeijk bent u van harte welkom de beeldentuin te bezoeken na het maken van een afspraak.

In de maanden juli en augustus 2021 een korting van 10% op alle (bronzen) sculpturen van Paul Roijmans en tuinobjecten en -ornamenten van Chris Habets die tentoon worden gesteld in de beeldentuin.
Tevens gratis bezorging indien gewenst binnen de regio (25km).

Bent u nog op zoek naar een verfraaiing van uw huis en/of tuin dan kunt u nu tegen korting een kunstwerk of tuinobject/ornament aanschaffen. Wij verwelkomen u graag aan de Buchtdwarsstraat.

 

MODELTUIN BUCHTDWARSSTRAAT BERGEIJK

Mei 2021
Sinds enkele maanden in wording; een grasveld/wei achter ons woonhuis in Bergeijk waar al enkele jaren geen paard meer woont. Mijn vrouw en ik kregen samen het idee om een andere bestemming te vinden voor dit fraaie stukje grond aan de rand van Bergeijk.

Gewapend met enthousiasme, goede moed en enkele losse ideeën zijn we wat bomen en struiken gaan planten, aangevuld met enkele hekken en bielzen ter afscheiding. Zo creëerden we privacy en perkjes voor het plaatsen van verschillende bronzen sculpturen. Deze perkjes zijn later aangevuld met vaste bloeiende panten en zomergoed.

Tevens kwamen wij in contact met de overbuurman in Reusel, Chris Habets (Floral Green Art). Deze legt zich sedert enige jaren toe op het creëeren van fraaie groene en fleurige decoraties van planten en bloemen. Voorheen Flowers & More
In overleg met hem paatste hij enkele tuinobjecten en -ornamenten die zeker ook gezien mogen worden.
Deze worden in de aangelegde beeldentuin geëxposeerd en worden evenals de bronzen sculpturen te koop aangeboden.

 

Roijmans Bronzen Sculpturen                      Floral Green Art
Paul Roijmans                                                  Chris Habets
06-27433732                                                    06-22723244

 

Locatie Beeldentuin:
Ingang tegenover speeltuin de Bucht, Buchtdwarsstraat 17d, Bergeijk

 

EEN BRONZEN TUINBEELD EN/OF -ORNAMENT/OBJECT IS EEN VERRIJKING VOOR UW TUIN WAAR U JAREN VAN GENIETEN KUNT!!!