Paul Roijmans Bronzen Sculpturen
Tennis

MODELTUIN BERGEIJK

Het betreft momenteel een model- cq. voorbeeldtuin, welke open is na het maken van een (telefonische/mail) afspraak.

Door in het voorjaar van 2021 een prachtige beeldentuin te creëeren welke gelegen is aan de Buchtdwarsstraat tegenover speeltuin de Bucht in Bergeijk bent u van harte welkom de beeldentuin te bezoeken na het maken van een afspraak.

In de maanden juli en augustus 2021 een korting van 10% op alle (bronzen) sculpturen van Paul Roijmans en tuinobjecten en -ornamenten van Chris Habets die tentoon worden gesteld in de beeldentuin.
Tevens gratis bezorging indien gewenst binnen de regio (25km).

Bent u nog op zoek naar een verfraaiing van uw huis en/of tuin dan kunt u nu tegen korting een kunstwerk of tuinobject/ornament aanschaffen. Wij verwelkomen u graag aan de Buchtdwarsstraat.

Zie ook onder het kopje Beeldentuin op de homepagina.

 

Abstracte bronzen sculpturen, vaak met symbolische waarde, vormen inmiddels de kern van het werk. De vormentaal kan gekenmerkt worden als sober, gevoelig en verrassend, maar is tegelijkertijd majestueus. Er wordt vooral gewerkt vanuit het gevoel.

Bewonderaars van het werk worden geboeid door op een fraaie wijze, “eerlijke” materialen te vormen tot talloze uiterst interessante en vaak adembenemende sculpturen in klein en groot formaat. De sculpturen zijn zowel geschikt voor binnen als buiten.

Om een indruk te geven van de afmetingen van het werk vindt u alle formaten tussen de 5 centimeter en 4,5 meter. De prijzen van de werken beginnen bij €50,-

Zwaan
Zwaan

 

Aanbod bronzen sculpturen
Op de website ziet u een grote collectie van onze (tuin)beelden. Wij hebben voor uw jubileum, verjaardag, bruiloft en andere speciale gelegenheden tal van kleinere en betaalbare werken staan. In onze expositieruimte kunt u, naast de grotere (tuin)beelden kiezen uit een ruim aanbod aan kleinere sculpturen.

Met betrekking tot plaatsing van de sculpturen zijn er granieten sokkels in diverse maten op voorraad aanwezig. Ook andere materialen zoals beton, hout en staal zijn bespreekbaar.