Paul Roijmans Bronzen Sculpturen

Uniek en handgemaakt naar uw persoonlijke wensen

 

Zonnevogel
Zonnevogel

Urnen van brons

Wij zijn gespecialiseerd in handgemaakte bronzen urnen. Een urn van brons is altijd uniek. U kunt een exemplaar kiezen uit ons assortiment of uw eigen ontwerp laten maken. Vele voorbeelden zijn hiervan in onze galerie aanwezig.

Ook is het mogelijk om de as van uw dierbare geheel of gedeeltelijk te verwerken in het bronzen beeld zelf of in de (granieten) sokkel. Er wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en het is voor ieder budget haalbaar.

Ook graveren van naam / gedicht / diverse data, etc. direct in graniet of op een speciaal tekstplaatje behoort tot de mogelijkheden en kunnen wij voor u verzorgen. Tevens kunnen wij u behulpzaam zijn bij de te maken teksten en/of gedichten.

De urnen en grafmonumenten zijn te allen tijde uniek. Dit komt omdat al deze modellen handmatig (meestal uit was) vervaardigd worden en omdat de mal die voor het gieten vervaardigd wordt maar eenmalig kan worden gebruikt en na het gieten wordt vernietigd. De sculpturen zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.

Zonnevogels

 

Bloem
Bloem

Soorten urnen

Verschillende varianten zijn hierbij mogelijk:

* Urnen/sculpturen in diverse afmetingen (klein, middel, groot) voor volwassenen.
* Kinderurnen en/of babyurnen.

Ook behoort een grafmonument tot de mogelijkheden in alle denkbare soorten en maatvoeringen.

 

Belangrijke voordelen:

Urn op maat gemaakt naar uw  persoonlijke wensen en/of budget.

Eigen ontwerp mogelijk vanuit uw ideeën of werktekening.

Geschikt voor zowel binnen als buiten.

Indien u interesse of belangstelling heeft, of hierover meer wilt weten kunt u te allen tijde contact opnemen via de mail en/of telefoon 0497-641690 of 06-27433732

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Handen

UW HERINNERING BEWAARD IN EEN BLIJVEND MONUMENT