Paul Roijmans Bronzen Sculpturen

We kunnen er geen van allen omheen; het afgelopen jaar heeft veel veranderd. Het coronavirus – COVID-19 – heeft grote impact gehad en zorgt er ook op dit moment voor (januari 2021) dat we collectief in lockdown zitten. Alle niet-essentiële winkels en ook onze galerie, zijn gesloten en het ziet er naar uit dat we nog maanden anders zullen moeten werken dan dat we voor corona gewend waren. In deze blog vertellen we u graag hoe wij bij Roijmans Bronzen Sculpturen u, ondanks de beperkingen, toch graag van blijvende herinneringen aan belangrijke gebeurtenissen kunnen voorzien, zonder dat u hiervoor bij ons langs hoeft te komen.

Waar moet ik beginnen?

Misschien hebt u al een bepaald idee of een tekening van een sculptuur, een urn of grafmonument of hebt u inspiratie opgedaan in onze digitale galerie. U informeert ons hier telefonisch of via e-mail over en wij gaan uw idee uitwerken naar een driedimensionale sculptuur. Deze krijgt u vervolgens via foto’s te zien. Helaas is het niet mogelijk ons te bezoeken en het (wassen) model in het echt te zien. Dit is zowel voor u als voor ons wel even wennen; een gevoel krijgen bij een sculptuur en het ‘je eigen maken’ is namelijk belangrijk en wij weten als geen ander dat dat moeilijker is bij het zien van alleen een foto. Toch mag u ervan uitgaan dat wij dezelfde kwaliteit leveren als dat u voor corona van ons gewend was.

Het maken van een sculptuur heeft tijd nodig. Als u wilt weten hoe wij dat precies doen, lees dan onze blog ‘Een bronzen beeld op maat’ (+link to blog). Hebt u op korte termijn een sculptuur of urn nodig, dan kunt u alleen in onze digitale galerie terecht en zult u iets moeten aanschaffen dat al gemaakt is.

Hoe gaat de artiest te werk?

Ondanks dat we elkaar alleen telefonisch en/of per e-mail spreken, proberen we uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Hierna gaan we ontwerpen en maken voor u een wassen model waarvan u de foto’s te zien krijgt. Gaat u akkoord, dan gieten we de sculptuur in brons of zilver.

Ook in deze lastige tijd, willen we u zo goed mogelijk van dienst zijn. Neem daarom bij interesse altijd contact met ons op, dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Wij staan graag voor u klaar.